صنابع بسته بندی BTM
صنایع بسته‌بندی BTM

جعبه مقوایی

انواع مقوا بر اساس جنس مقوای مصرفی در سه دسته قرار میگیرند که هر کدام از این محصولات در صنایع خاص خود مورد استفاده قرار میگیرد.

جعبه مقوایی پشت طوسی (grey back box)

این نوع جعبه ها از مقوای پشت طوسی در وزن های 230،250،280،300،350،400،500 گرمی تولید می شوند. گرماژ مقوای مصرفی طبق سفارش مشتری و بر اساس وزن محصولات داخل جعبه و بسته بندی های مختلف میباشد.

برخی خصوصیات و ویژگی ها:

  • سختی و نرمی مقوا(با توجه به گرماژ آن)
  • شفافیت
  • تیراژ بالا
  • معمولا” با رویه ای سفید و قسمت پشتی طوسی
  • بسته بندی شده در پالت و در لایه فیلم های پلاستیکی
  • بسته بندی آن معمولا” به صورت رول و شیت(ورق) می باشد.

جعبه مقوایی پشت سفید (White Back Box)

این جعبه ها بوسیله ی مقوای پشت سفید در وزن های 230،250،280،300،350،400،500 گرمی تولید می شود،در سطح داخلی این جعبه روکشی سفید وجود دارد که بیشتر در جعبه هایی که نمای آن ها قابل روئیت است،استفاده می شود.

جعبه های مقوایی پشت سفید معمولا:دارای پارامترهای بهداشتی و ظاهری مناسب تر نسبت به جعبه های مقوایی پشت طوسی دارد که موجب شده به طور معمول در سخت جعبه های دارویی و بهداشتی کاربرد داشته باشد.

برخی خصوصیات و ویژگی ها:

  • سختی و نرمی مقوا(با توجه به گرماژ آن)
  • شفافیت
  • تیراژ بالا
  • سطح رویی و زیرین سفید
  • در پالت و لایه ی فیلم های پلاستیکی بسته بندی میشود.
  • معمولا”به صورت رول و شیت (ورق) تولید میشود.

جعبه مقوایی اینور بورد (In vory Board Box)

نوع دیگری از مقوا در بسته بندی های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد و دارای مجوز وزارت بهداشت ایران است مقوای اینور بورد است که در داخل کشورمان اغلب با نام ایندل بورد معروف است.این محصول بسته بندی که در قسمت مغزی آن از مواد بازیافتی (مانند مقوای پشت طوسی)بکار رفته و در دو طرف دیگر لایه پالت سفید یا نخودی با درصد پالت بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

نمونه‌هایی از جعبه مقوایی

چقدر این پست برایتان مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 3.6 / 5. تعداد آرا: 11

امتیازی ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراکگذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.